Recent gebouw met gelijkvloerse beenhouwerij en een duplex-appartement van 318,56 m2!

Woning

Langstraat 8, 3890 Gingelom
Ref: Langstraat8C
2 slaapkamers
1 badkamer
758.62m2 woonopp.
865m2 grondopp.
EPC: 88 kWh/m2
Bouwjaar: 2007

Omschrijving

Recent gebouw met gelijkvloerse beenhouwerij en een duplex-appartement van 318,56 m2!

Op de Langstraat in het gezellige Montenaken komen we op nummer 8 bij een prachtig handelshuis dat van een knappe uitstraling geniet en waar interieur en exterieur een harmonieus geheel vormen. De stijlvolle voortuin en de dubbele garage die in een identieke stijl werd opgebouwd maken het geheel compleet! Het geheel werd opgetrokken in 2007 en ligt op een perceel van 8a 65ca.

Dit handelshuis bevat op het gelijkvloers een beenhouwerij (winkel + werkhuis), en een bijzonder ruim duplex-appartement op de verdiepingen. Het volledige gebouw is tevens onderkelderd en achter de woning staat een vrijstaande dubbele garage. Kortom, voor een vrij beroep, slager, traiteur, … die wonen en werken wil combineren is dit pand uitermate geschikt! Er is tevens de mogelijkheid om het appartement en het handelsgelijkvloers van elkaar te scheiden.
De totale vloeroppervlakte, inclusief kelder, bedraagt maar liefst 758,62 m2. Op de tweede verdieping is er voldoende ruimte om bijkomende slaapkamers te creëren.

Indeling handelsgelijkvloers met kelder: De winkel is voor klanten toegankelijk langs de voorzijde van het gebouw, waar de winkel over twee etalageramen beschikt. Verder is de winkel uitgerust met een koeltoog en een wandkoeling. Voor leveranciers is er een ingang aan de rechterzijde van het gebouw, waar eveneens de inrit naar de garages en tuin gelegen is. Bij het binnengaan komt u in het werkhuis terecht dat voorzien is van 2 koelcellen en een diepvriezer. De ‘warme’ ruimte is afgescheiden van de rest van het werkhuis, net als de afwasruimte. Deze laatste ruimte geeft tevens toegang tot de tuin.
Het volledige gebouw is onderkelderd, deze is perfect bruikbaar voor stockage en makkelijk toegankelijk via het werkhuis en via een buitentrap in de tuin. In de kelder staat de koelinstallatie opgesteld (koelcellen), en de verwarmingsinstallatie. In een aparte, afgesloten ruimte staat de stookolietank met een inhoud van 8.500 liter.

Er is de mogelijkheid om de volledige uitrusting van de beenhouwerij over te nemen, of het gebouw aan te kopen zonder uitrusting.

Indeling woongedeelte: aan de linkerzijde van het gebouw kan het pand betreden worden via de (private) voordeur. De inkomhal geeft toegang tot de gelijkvloerse bureelruimte, een apart toilet en het werkhuis van de beenhouwerij.

Via de natuurstenen trap in de inkomhal bereiken we de 1e verdieping waar elke ruimte bijzonder ruim is. De hal geeft toegang tot de woonkamer, opnieuw een apart toilet, de badkamer en logeerkamer. De kwalitatieve badkamer is uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, een dubbele wastafel met badkamermeubel en een handdoekradiator.
Via de dubbele deur komen we in de woonkamer met halfopen keuken van maar liefst 84 m2. De houtkachel in de woonkamer geeft voldoende warmt voor deze volledige ruimte! De keuken is voorzien van een oven, koelkast, keramische kookplaat, dubbele spoeltafel en heel wat kastruimte. Aansluitend aan de woonkamer ligt het terras dat volledig op het zuiden gericht is en zich over de gehele breedte van het gebouw uitstrekt.

Naast de keuken is er nog een kamer die momenteel in gebruik is als bergruimte (16,95 m2) maar even goed dienst kan doen als bureelruimte, slaapkamer, …

De tweede verdieping betreft een open ruimte die volledig dienst doet als slaapkamer, met twee dressings. Er is tevens airco en een houtkachel voorzien.
In één van de dressings werd een derde toilet geplaatst.

De tuin is gericht op het zuiden, en is volledig aangelegd. Het grootste gedeelte van de tuin is verhard, een gedeelte is aangelegd als gazon en er werd een gedeelte overdekt terras voorzien. Er is bijgevolg een minimum aan onderhoud aan de tuin.
Achteraan het perceel is er een dubbele garage met automatische sectionaalpoorten. De garage is volledig geïsoleerd. 

Het volledige gebouw is geïsoleerd naar de hedendaagse normen (het gebouw voldoet aan de energiedoelstelling van 2050!) en is voorzien van 99 zonnepanelen, waardoor een fantastische energiescore bereikt werd van 88 kWh/m2 jaar!
De ramen bestaan allen uit PVC met dubbel glas. De verwarmingsinstallatie is voorzien op stookolie, met een voorraadvat van 200 liter.
Er werd airco voorzien in de winkelruimte, werkhuis en de slaapkamer op de tweede verdieping.
Alarminstallatie is aanwezig.

De 48 zonnepanelen op het dak van het hoofdgebouw zijn niet inbegrepen in de vraagprijs, er is wel een mogelijkheid tot overname van deze installatie tegen een overeen te komen prijs. Deze installatie geeft nog recht op een mooi bedrag aan groenestroomcertificaten.

Op www.mousvastgoed.be kan u onder downloads de grondplannen terugvinden, alsook het EPC.

Interesse? Neem zeker even contact op om de mogelijkheden te bespreken!
0496 47 03 13 of info@mousvastgoed.be

Bouwjaar: 2007
EPC: 88 kWh/m2
K.I.: €1.594,-
Oppervlakte perceel: 8a 65ca
Totale bruikbare vloeroppervlakte:
Elektrische keuring: conform

Vg, Wglk, Gvkr, Gmo, Vv
 
Kantoor Mous Vastgoed & Expertise
Tel. nr +32 496 47 03 13

Gelijkvloers

Bureau 9.78 m²
Garage 50.76 m²
Gelijkvloerse inkomhal
Kelder 230.5 m²
Wc1 1.5 m²
Werkhuis (slagerij) 132.9 m²
Winkelruimte 43.2 m²

Verdieping 1

Badkamer 1 20.63 m²
Berging 16.95 m²
Hall
Keuken 1 30.24 m²
Living 53.91 m²
Slaapkamer 1 20.32 m²
Terras 39 m²
Wc2 2.31 m²

Verdieping 2

Dressing 30.8 m² Gesplitst in twee dressings
Slaapkamer 2 124.26 m²
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied met landelijk karakter
Verkavelingsvergunning Ja
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Beschermd pand? Nee
EPC n° 20210919-0002462460-RES-1
Energieklasse label A
EPC waarde 88 kWh/m²
88
Keukentype Geïnstalleerd
Verwarming Stookolie
Beschrijving verwarming Goed
Zonnepanelen ja
Beglazing Dubbel glas
Ramentekst PVC - Zeer goed
Alarm ja
Dressing ja
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting riolering ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs Info op kantoor
Orientatie tuin Z
Aantal garages 1
Instapklaar ja
Bouwjaar 2007
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 2
Grond oppervlakte 865 m²
Woonoppervlakte 758.62 m²
Perceelbreedte 24.8 m
Perceeldiepte 40 m
Gevelbreedte 15.6 m
Diepte gelijkvloers 15 m
Elektrisch keuringsattest Verkregen, conform

Panden in de buurt