Ruime vrijstaande woning met inpandige garage en zonnige tuin.

Woning

Sint-Barbarastraat 12, 3870 Heers
Ref: St.-Barbarastraat12CC
230m2 woonopp.
880m2 grondopp.
EPC: 250 kWh/m2
Bouwjaar: 1984

Omschrijving

Ruime vrijstaande woning met 28 zonnepanelen, inpandige garage en zonnige tuin.

In de jaren ’80 werd deze knappe open bebouwing opgetrokken, op een boogscheut van de kern van Heers, waar momenteel talrijke faciliteiten, zoals een Delhaize, school, sportinfrastructuur, bakker, … gelegen zijn.

Aan ruimte geen gebrek in deze woning, zo werd er door de huidige eigenaar volledig op het gelijkvloers geleefd en is er nog een verdieping die meer dan voldoende ruimte heeft en waar tal van mogelijkheden zijn. De woning is overigens volledig onderkelderd (123 m2)!
Op het gelijkvloers komt u de woning binnen in de royale inkomhal met apart gastentoilet. Achter de inkomhal ligt de woonkamer, die recent volledig opgefrist werd en een zicht heeft op de prachtige tuin. Aansluitend komt u in de keuken waar voldoende ruimte is om een tafel te plaatsen. De keuken zelf is uitgerust met een keramische kookplaat en dampkap. De keuken geeft toegang tot de berging, waar eveneens een tweede (apart) toilet voorzien is, de toegang tot de kelder en een deur naar het terras is. In deze ruimte is een aansluiting voor wasmachine of vaatwasser voorzien.
Het nachtgedeelte bestaat uit twee slaapkamers en een gerenoveerde badkamer (2008). De badkamer is voorzien van twee wastafels met badkamermeubel, een ligbad, inloopdouche (arduin) en een design-radiator.
Wanneer u zich naar boven begeeft komt u op een ruime overloop/bureauhoek, ideaal voor thuiswerk! Via deze ruimte is er toegang tot de rest van de eerste verdieping die niet afgewerkt werd. Wel werden op deze verdieping reeds alle elektrische voorzieningen geïnstalleerd (verlichting en stopcontacten) en werd het dak geïsoleerd. Er is voldoende ruimte voor twee bijkomende slaapkamers, een dressing en een zolderruimte.

Een grondplan van het gelijkvloers is terug te vinden onder 'downloads' op www.mousvastgoed.be

In de kelderverdieping is een ruime garage voorzien met een elektrisch bedienbare sectionaalpoort. Verder is er in de kelder vooral stockageruimte, een CV-ruimte en zijn er aansluitingen voor de wasmachine. Op de oprit is er voldoende plaats om meerdere wagens te parkeren.

De tuin is geöriënteerd naar het westen, vanaf de middag tot de avond is het hier dus genieten van de zon. De tuin is tevens volledig aangelegd, met enerzijds twee terrassen, anderzijds een gazon en tenslotte een grote vijver met volledige filterinstallatie.

De woning is uitgerust met een alarminstallatie.
Alle ruimtes beschikken over voldoende ramen (hout met dubbel glas) waardoor verluchting geen probleem is. De centrale verwarmingsinstallatie werkt op stookolie.
De elektrische installatie is niet conform, het gaat in dit geval echter om een beperkte ingreep die nodig is om de inbreuken weg te werken.
De gunstige energiescore is hoofdzakelijk te danken aan de 28 zonnepanelen, de dubbele beglazing en de isolatie van het dak.

Vg, Wug, Vkv, Gvkr, Gmo
 
Kantoor Mous Vastgoed & Expertise
Tel. nr +32 496 47 03 13

Verdieping -1

Kelder 123 m²

Gelijkvloers

Berging 7.04 m²
Inkomhal 20 m²
Keuken 1 15.01 m²
Living 40.8 m²
Terras
Wc1 2.04 m²
Wc2 1.62 m²

Verdieping 1

Bureau
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Grondreservegebied (woonuitbreidingsgebied)
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Ja
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Ja
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Beschermd pand? Nee
EPC n° 20210721-0002443250-RES-2
Energieklasse label C
EPC waarde 250 kWh/m²
250
Keukentype Geïnstalleerd
Verwarming Stookolie
Beschrijving verwarming Zeer goed
Zonnepanelen ja
Beglazing Dubbel glas
Ramentekst Hout - Goed
Alarm ja
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs Info op kantoor
Bouwjaar 1984
Aantal wc's 2
Grond oppervlakte 880 m²
Woonoppervlakte 230 m²
Elektrisch keuringsattest Verkregen, niet conform
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt