PLAATSBESCHRIJVING

PLAATSBESCHRIJVING BIJ AANVANG EN EINDE HUUR

Bij het verhuren van een onroerend goed bent u verplicht om een omstandige plaatsbeschrijving op te (laten) stellen. Een plaatsbeschrijving is een schriftelijk, gedetailleerd verslag waarin het onroerend goed beschreven wordt in zijn huidige staat, dit aangevuld met tal van foto’s. Op deze manier kan er achteraf geen discussie ontstaan tussen huurder en verhuurder.

Onafhankelijk stellen wij een uitgebreid en gedetailleerd verslag op, dat bij het einde van de huurperiode gebruikt kan worden om eventuele huurschade vast te stellen.

Ook voor het vaststellen van huurschade bij het einde van de huurperiode kan u beroep doen op onze diensten. Door de toestand op dat moment te vergelijken met de toestand beschreven in de plaatsbeschrijving bij aanvang van de huur, zal de schade vastgesteld en begroot worden.

PLAATSBESCHRIJVING BIJ AANVANG EN EINDE WERKEN

U, als bouwheer, aannemer of eigenaar heeft er alle belang bij een plaatsbeschrijving op te laten stellen voor de start van werkzaamheden. Op deze manier kan een nabuur of overheid u niet aansprakelijk stellen voor reeds bestaande schade aan zijn eigendom.

Vraag vandaag nog uw plaatsbeschrijving aan!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.