Verhuur

Een geschikte huurder vinden voor uw woning is een arbeidsintensief proces.

Het is raadzaam u hier bij te laten staan door een expert ter zake, met kennis van de Limburgse huurmarkt.

Wij begeleiden de bezoeken aan het te verhuren goed, nadat alle verplichte documenten zijn opgevraagd en er degelijke publiciteit werd gevoerd. Verder voorzien wij een juridisch waterdicht huurcontract, controle van verzekering, overname van de nutsvoorzieningen, etc.

Uiteraard kan u als klant gedurende de gehele huurperiode bij ons terecht met al uw vragen en voor persoonlijk advies. Ons rentmeesterschap is een pasklare oplossing wanneer u zorgeloos wenst te verhuren, of indien u de tijd niet heeft om de volledige opvolging zelf te organiseren,

Ook voor de verhuur van uw bedrijfsvastgoed (winkels, magazijnen, kantoren, ...) kan u beroep doen op onze diensten!

Wij zijn onder meer actief in Hasselt, Sint-Truiden, Alken, Borgloon, Kortessem, Diepenbeek, Bilzen, en omstreken!


RENTMEESTERSCHAP

U wenst uw woning, appartement, bedrijfsvastgoed, ... te verhuren, maar heeft de tijd niet om dit alles zelf te organiseren?
Wij nemen dit graag op ons. De voorbije jaren waren wij actief bij de marktleider in Limburg inzake het waarnemen van het beheer/rentmeesterschap, waar wij ons gespecialiseerd hebben in de organisatie hiervan.


Wij zullen in het kader van het rentmeesterschap alle administratieve rompslomp en alle communicatie met de huurder op ons nemen. Dit gaat van de volledige opvolging na het sluiten van de huurovereenkomst, de plaatsbeschrijving, het technisch beheer, tot het innen van de huurgelden.
Kortom, een nauwe en volledige opvolging van uw verhuurdossier.

Neem onmiddellijk contact met ons op en leg een vrijblijvend eerste gesprek vast!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.