Recensies

Enkele tevreden klanten getuigen over hoe zij een samenwerking met ons kantoor hebben ervaren:

Cox D. Facebook 20/12/2020
Na meerdere, minder goede, makelaars te hebben gehad, is het Charley gelukt om op een fijne, snelle en vooral aangename manier ons huis te verkopen! Duidelijke afspraken, duidelijke communicatie en vooral, hij houdt zich aan zijn woord! Super service, zeker een aanrader!

Van Aarschot P. Facebook 02/12/2020
Na een periode waarbij weinigen me juist advies konden geven op enkele ingewikkelde immo- en (ver)bouwvragen, heb ik via Mous Vastgoed eindelijk de correcte info gekregen… waardoor alles in stroomversnelling kwam + mijn project met succes afgehandeld en verkocht kon worden!

Monique Google 11/2020
Ons droomappartement in Hasselt hebben wij gevonden langs CHARLEY MOUS een zeer vriendelijke eerlijke makelaar uit ST TRUIDEN. Hij heeft ons geholpen met alles. Hij is van alles op de hoogte niets is teveel je mag altijd bellen voor hulp en vragen zelfs weekend dat is iemand die weet waar hij over praat.
Zijn collega heeft de papieren zeer goed opgemaakt wij hadden een super goed gevoel bij hem. Ik raad iedereen aan bij hem eens langs te gaan voor verkoop van een woning want hij kent zijn vak

Stals R. Google 08/2020
Aangenaam bezoek van een appartement. De makelaar was heel spontaan, vriendelijk, heeft kennis van zaken en kan op alle vragen antwoorden.

Tilkens S. Facebook 08/05/2020
Vlotte en aangename kennismaking. De nodige kennis van zaken. Goed voorbereid. Geeft info en verduidelijking tijdens huisbezichtiging.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.